Afvallen met Sas
 

Reviews

"Sinds ik gestopt ben met roken 2 jaar geleden kwam ik alleen maar aan en ik kreeg mijn gewicht helaas niet meer onder controle met als gevolg dat ik 22 kilo was aangekomen. Ik durfde mezelf niet meer te vertonen en was alleen maar bezig met mezelf te verstoppen. Toen Saskia mij vertelde over haar werkwijze werd ik enthousiast en ben ik door haar tips en enorme hulp nu 9 weken verder iets meer dan 10 kilo kwijt zonder dat het me moeite heeft gekost. Ik mag eigenlijk alles, alleen maak ik nu bewustere keuzes en kies ik voor producten die mij voeden, zodat ik niet meer de hele dag honger heb. Afgelopen week had ik vakantie en dat vond ik enorm spannend, want we zouden uiteten gaan en makkelijk eten, maar door wat meer te bewegen en alleen mijn middag tussendoortje over te slaan heb ik gewoon lekker mee kunnen eten en was ik aan het einde van de vakantie 200 gram aangekomen die ik ook zo weer kwijt was en gewoon door mijn standaard ritme weer aan te houden. Ik ben zo blij met de inzichten en hulp die Saskia mijn heeft gegeven, dat ik dit iedereen wil aanraden! Super bedankt Saskia."

Jolanda Wijnberg, 38 jaar


"Ik wilde graag afvallen, niet met een dieet maar door het veranderen van mijn lifestyle. Nu vond ik het best lastig om via het internet iemand te vinden, omdat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Via een goede vriend kwam ik in contact met Saskia. Het is fijn dat er eerst een kennismakingsgesprek is, ik had meteen het gevoel dit is wat ik zoek. Ik ben enorm blij dat Saskia mij geholpen heeft met het veranderen van mijn eetgewoonte, wegwijs heeft gemaakt in wat goede voeding is en geholpen heeft om 10 kilo af te vallen en dit ook zo te houden. Ze begeleid en coacht je echt goed, luistert naar je, geeft tips hoe om te gaan als het even moeilijk is, houdt rekening met je als persoon en probeert goed aan te sluiten wat bij je past. Doordat ze uit ervaring spreekt merk ik dat ze je goed begeleid. Ze staat altijd voor je klaar en communiceert makkelijk via de mail of app wanneer je tussendoor even een vraag hebt. Saskia ik ben echt enorm blij met jou, bedankt!"

Frieda Veltman


"Geweldig blijvend resultaat door de praktische tips die gemakkelijk in mijn eetpatroon door te voeren waren! Een fijne coach die vanuit eigen ervaring weet, waar je tijdens het afvallen doorheen gaat. Een absolute aanrader!"

Sandy Zwaan


"Ik ben onwijs blij dat ik deze stap heb gezet!
Voeding is altijd een moeilijk dingetje bij mij geweest en sinds ik bij lifeformcoaching zit kijk ik anders naar voeding, en daar ben ik heel dankbaar voor!"

Rochelle


"Het coachgesprek was heel waardevol. De coach nam goed de tijd om je te leren kennen en door te vragen. Daarnaast had ze meteen een oefening paraat om mijn casus mee te concretiseren en daarmee nieuwe inzichten te krijgen. Ik voelde me goed om mijn gemak en zeker niet gehaast. Ik zou deze coach zeker aanraden. Ik geef deze coach sessie een dikke 8!"

Marjolein, 41 jaar


"Het coach gesprek met Saskia was erg prettig, ze nam de tijd en we hebben uiteindelijk ook aan een concrete situatie en bijpassende acties gewerkt, dat maakte het nuttig! Sterker nog, De desbetreffende situatie is nu achter de rug en ik heb me aan het plan kunnen houden! Een dikke 9"

Lieke, 54 jaar


"Ik heb het coachgesprek met Saskia v.d. Werf als heel positief ervaren.
Ze luisterde goed, stelde verhelderende vragen en was niet oordelend (wat ik erg fijn vind).
De grootste eye opener die ik van haar kreeg, is dat ik het geplande weekendje weg als een experiment kon zien.
Weekendjes weg vind ik heel lastig qua (over) eten.
Saskia liet me zien dat als ik toch teveel eet, ik het niet als falen zou zien.
In plaats daarvan kon  ik kijken waarom ik teveel at, en wat wel en niet voor mij werkt.
Op deze manier ging ik veel ontspannener het weekend in, en verder heb ik daar ook veel aan ! Ik geef Saskia een 9 😊
Ik zou haar zeker aanraden !"

Corine, 53 jaar


"Ik heb het gesprek als ongelofelijk prettig en nuttig ervaren!
Saskia geeft je een vertrouwd gevoel waardoor het niet gek of spannend is om persoonlijke dingen te delen.
Halverwege het gesprek had ik al het gevoel dat we elkaar hiervoor al kenden.
Daarnaast vond ik het heel prettig dat Saskia ook eigen ervaringen deelde, waardoor je niet zo het gevoel hebt dat iemand je wel even vertelt hoe het moet, maar iemand je struggle echt herkent.
Tot slot hebben we in de korte tijd van het gesprek eigenlijk al zoveel bereikt.
Ik heb nu een heel concreet doel opgesteld en mega handige tips binnen handbereik om moeilijke momenten door te komen.
Ik ben Saskia heel dankbaar voor deze ervaring en zou haar 100% aanbevelen, een dikke 10 voor de sessie!"

Tula